Alueelliset toimijakartat

Iisalmen, Kuopion ja Pieksämäen asiantuntijaverkostot ovat jokainen päättäneet, että haluavat laatia hankesuunniteman mukaiset toimija- / palvelukartat. Hankesuunnitelmaa laadittaessa tavoitteena oli laatia kartat tai mallit opiskelijoiden palveluiden osalta, mutta asiantuntijaverkostojen yhtenäinen, vahva työskentely mahdollistaa paikkakuntakohtaisten toimijakarttojen luomisen.

Toimijakarttojen tehokkaan laatimisen mahdollistamiseksi olimme yhteydessä Pohjois-Savon ELYyn ja esitimme, että he järjestäisivät ylimaakunnallisen koulutus- / toiminnanohjaussarjan, jonka aikana alueiden toimijat saisivat ohjatusti laatia karttansa. Asiaa selvitettäessä ilmeni, että toimijakarttojen laatiminen kuuluu Pohjois-Savossa laajasti toimivalle Lähde – voimaa matkalle -hankkeelle. Olemme sopineet, että Lähde kutsuu toimijat koolle ja koordinoi toimijakarttojen laatimista niin, että ne ovat tatulaisittain valmiina ennen  kesän 2013 kesälomien alkamista.

Iisalmessa toimijakartan tarve on kirjattu monialaisen työryhmän laatimaan Iisalmen nuorisotakuusuunnitelmaan sähköisenä palvelukarttana. Ylä-Savon ammattiopiston ja Savon ammatti- ja aikuisopiston TATU-hanketyöntekijät laativat alueensa asiantuntijaverkostoista alustavan toimijakartan seinätauluksi. Syksyn 2014 ja kevään 2015 aikana tehtiin suunnitelmia sähköisen palvelukartan verkostopalavereissa paperisen toimijakartan muuttamiseksi sähköiseen muotoon. Tietotekniikan lehtori Pia Leppänen jatkoi opiskelija Heini Pietikäisen kanssa toimijakartan työstämistä eteenpäin. Iisalmen kaupungin johtava nuorisotyöntekijä Tarja Immonen toivoi, että sähköinen palvelukartta linkitetään po1nt – sivustolle. Kartan laatimessa pyrittiin siihen, että kartta on helposti päivitettävä. Kevään -15 aikana selvitetään päivitysvastuutaho jatkuvuuden varmistamiseksi.  http://bit.ly/iisalmentoimijat

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s