Ryhmäytymisen tukeminen

Hankkeessa on tavoitteena kehittää ja pilotoida erilaisia ryhmäytymismalleja opintoihin kiinnittymisen ja ammatillisen sekä omaksi itseksi kasvamisen tueksi.

LIIKETALOUDEN JA SOSIAALI- JA TERVEYSALAN RYHMÄYTYMISPÄIVÄ

Liiketalouden ja sosiaali- ja terveysalan ensimmäisen vuoden opiskelijoille toteutetaan ryhmäytymispäivä, joka on osa oppilaitoksen ryhmäytymissuunnitelmaa. Ryhmäytymispäivä toteutetaan ensimmäisen vuoden syksyllä oppilaitoksen ulkopuolella esim. liikuntahallilla.

Tavoitteena on, että ensimmäisen vuoden liiketalouden ja sosiaali- ja terveysalan opiskelijat tutustuvat toisiinsa, ryhmänohjaajiinsa sekä osaan oppilaitoksemme henkilöstöä ja yhteistyökumppaneihin esim. etsivään nuorisotyöhön ja Iisalmen nuorisotoimeen.  Opiskelijahuollosta ovat mukana kuraattori ja terveydenhoitaja. Mukana ovat myös liiketalouden ja sosiaali- ja terveysalan tutoropiskelijat.

Ryhmäytymispäivä suunnitellaan huolellisesti yhdessä kaikkien toimijoiden kanssa.  Mukana suunnittelussa ovat elämyspedagogiikan opettajat, Iisalmen nuorisotoimi, etsivä nuorisotyö, Tatu-opettajat ja tutoropiskeljat. Tiloihin tutustutaan hyvissä ajoin ennen ryhmäytymispäivää ja toimintapisteet, ruokailu ja kahvitus suunnitellaan etukäteen.

Päivän toiminnassa on keskeistä se, että kaikki toiminnot ovat selkeästi sovittu ja vastuutettu eri toimijoille.    Päivän ensiavusta vastaavat ensiavun opettaja ja sosiaali- ja terveysalan opiskelijat. Päivään laaditaan turvallisuussuunnitelma. Ruokatarjoilusta, kahvituksesta ja dokumentoinnista vastaavat liiketalouden tutorit ja opettajat.

Lisätietoja antaa opinto-ohjaaja anne.alander(at)sakky.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s