Nettimaailman mieli ja mielettömyys -vanhempainiltasarjan toinen osa Kuopiossa 21.1.2015

Savon ammatti – ja aikuisopistossa järjestetään lukuvuoden 2014 – 2015 aikana kaikille huoltajille avoin ja maksuton vanhempainiltasarja, jonka tavoitteena on tukea ammatillisten opintojen aloittamista ja opintoihin kiinnittymistä. Jokaisesta illasta tehdään kooste. Ensimmäisen illan koosteen laati Helena Törmi, Terveempi Itä-Suomi–hankkeesta. Kooste joka on luettavissa oheisesta linkistä: Vanhempainiltasarja 111114 kooste.

Seuraava vanhempainilta on 21.1.2015 klo 18 – 20. Aiheena on ”Nettimaailman mieli ja mielettömyys”.

Ilta järjestetään Savon ammatti- ja aikuisopistossa, Presidentinkatu 3:n auditoriossa. Illan teemana on peli- ja nettimaailman mieli ja mielettömyys sekä niiden yhteys nuoren jaksamiseen ja opintojen etenemiseen. Maailma, joka on auki 24/7, sosiaalinen media ja pelaaminen valvottavat nuorta iltaisin – epäsäännöllinen unirytmi uhkaa jaksamista ja opintoja. Unella on suuri merkitys nuoren toimintakyvylle ja oppimiselle. Mikä on vanhemman vastuu mediakasvatuksessa sekä nuoren arkirytmin ja jaksamisen tukemisessa? Mitä sosiaalinen media tarkoittaa nuoren elämässä? Mitä on pelisivistys? Diginatiivien piippaavat puhelimet ja verkkomaailma sisältävät ajankulua, uhkakuvia ja rajattomia mahdollisuuksia. Nuorten palveluverkostosta illassa ovat mukana Nuorten Palvelu ry:n ja Kuopion Kriisikeskuksen Pelituki-hankkeen asiantuntijat. Paikalla on myös oppilaitoksen opiskeluhuoltohenkilöstöä. Illan aikana kuullaan opiskelijan kokemuksia peliharrastamisesta.

Illan koosteen laati Helena Törmi, Terveempi Itä-Suomi–hankkeesta. Kooste on luettavissa oheisesta linkistä: Nuorten verkkomaailma ja sosiaalinen media 21 1 2015 kooste.

Sarjan kolmas, päihteisiin, mielenterveyteen ja riippuvuuksiin liittyvä osa järjestetään 15.4.2015. Tervetuloa!

Lisätietoa illasta:
Tuuli Pieviläinen, opiskelijahuollon koordinaattori
tuuli.pievilainen@sakky.fi
tai
Seija Kärki, projektipäällikkö
seija.karki@sakky.fi

Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s