GyoStage verkkopelitapahtuma nuorille 10.10.-11.10.2014 Kuopiossa

GyoStage on Kuopiolainen turnauspainotteinen 24h kestävä verkkopelitapahtuma yli 13-vuotiaille nuorille. Tämän vuoden tapahtuma järjestetään 10.10 – 11.10.2014. Savonian liikuntasalissa (Opistotie 2). Tapahtuman yhteydessä järjestetään useita asiantuntijaluentoja pelien tekemiseen sekä opetukseen ja muita oheisaktiviteetteja.

Vuoden 2014 tapahtuma on osa Kuopion kaupungin Supersyysloma-kokonaisuutta ja sen järjestävät Savon ammatti- ja aikuisopiston, Savonia-ammattikorkeakoulun, Ingmannin sekä Humakin osaavat opiskelijat ja alan ammattilaiset yhdessä monien sponsorien ja muiden toimioiden kanssa. Paikalla on mahdollista haastatella järjestelyihin osallistuneita nuoria ja muita toimijoita.

Tapahtuma on jatkoa vuoden 2013 lanitapahtumalle, jonka järjestämisestä ajatus syntyi Kuopion Kriisikeskuksen hallinnoiman Pelituki-hankkeen ja Kuopion Setlementti Puijola Herrax-hankkeen työntekijöiltä. Pelaamisen moninaisia ulottuvuuksia haluttiin nostaa esiin positiivisella tavalla. Herrax-hankkeella oli jo aiemmin ollut yhteistyösuunnitelmia Savon ammatti – ja aikuisopistossa toimivan TATU – tartu tutkintoon! – hankkeen kanssa, joten lani-ideaa tarjottiin SAKKY:n suuntaan TATU-hankkeen kautta. Ajatusta opintoihin kytkettävästä lani-tapahtumasta, jossa opiskelijat olisivat keskeisimpiä toimijoita, pidettiin SAKKY:ssa heti hyvänä: tapahtumassa oli potentiaalia vuosittaiseen, laajaan yhteistyöhön perustuvaan tilaisuuteen.  Tapahtuman luonteesta johtuen, siihen on helppo liittää monenlaisia käytännön yhteistyömahdollisuuksia niin oppilaitosten sisällä, niiden välillä kuin oppilaitosten ulkopuolisten toimijoidenkin sekä työelämän suuntaan. Näin syntyi GyoStage verkkopelitapahtuma.

MainosGyo.fw

Lisätietoa tapahtumasta verkkosivuilta

www.gyostage.fi

sekä tuomo.natunen@sakky.fi ja arto.asikainen@puijola.net

Tervetuloa!

Mainokset
Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s