Katsaus TATU-vuoteen 2013

Vuoden 2013 raportti on juuri jätetty OPH:lle ja koulutuksen järjestäjille. TATU-työ eteni pääosin aikataulussaan ja tavoitteidensa mukaisesti. Poikkeamat olivat pelkästään positiivisia: mukaan lähti enemmän koulutusaloja ja nopeammalla aikataululla, kuin mitä hankesuunnitelmaan oli kirjattu. Yhteinen työ hankeyksiköiden kesken oli toimivaa. Erityinen kiitos tästä kuuluu todella uutterille hanketyöntekijöille, ”tatulaisille” sekä kaikkien mukana olevien oppilaitosten loistavalle sitoutumiselle TATU-työhön. Kaikkein suurimmat aplodit menevät kuitenkin jokaiselle opettajalle, opinto-ohjaajalle, erityisopettajalle, ammatinohjaajalle, asuntolanhoitajalle, esimiehelle, kuraattorille ja terveydenhoitajalle, jotka innostuitte ja teitte työllänne TATUsta totta!

Paula LaunonenJoulukuussa olikin ”Juhlan paikka”, kun eri yksiköissä juotiin Tatun päivä kahveja hengähtäen hetken yhteisen työn merkeissä. Kuopiossa ja Pieksämäellä henkilöstö valitsi keskuudestaan Vuoden TATU:t, jotka ovat intohimoisesti ottautuneet omalla persoonallisella työotteellaan yksikkönsä läpäisyn tehostamiseen.

Pieksämäellä Seurakuntaopistossa Vuoden 2013 TATU on Paula Launonen.

Tuomo NatunenKuopiossa Savon ammatti – ja aikuisopistossa Vuoden 2013 TATUKsi valittiin ylivoimaisella äänienemmistöllä ammatinohjaaja Tuomo Natunen.

Kaikki koulutuksen järjestäjät ovat saaneet omat läpäisyä koskevat tuloksensa vuoden 2014 alussa. Niitä ollaan parhaillaan käsittelemässä, mutta ennakkotietojen perusteella TATU-työ yhdessä muun oppilaitosten kehittämistyön kanssa on todellakin tuottanut joka paikassa tulosta! Ensisilmäyksellä vaikuttaa, että erityisenä huomion kohteena olleet ammatillisten opintojen aloittamisen käytännöt ovat olleet toimivia ja uusien opiskelijoiden alkuvaiheen keskyttämistä on onnistuttu vähentämään. Tällä tiellä on hyvä jatkaa.

Mainokset
Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s