Gyomizú Stage verkkopelitapahtuma nuorille 11.10.-12.10.2013 Kuopiossa

Gyomizú Stage on nuorille järjestettävä verkkopelitapahtuma, jonne tulee yli 15 vuotiaita nuoria pelaajia. Yläikärajaa tapahtumalla ei ole. Tapahtumassa on kilpailuja ja turnauksia johon nuoret voivat osallistua ja voittaa niistä palkintoja.

Kuopio Gyomizu’ Stage – LAN

Toiminnallisen oppimisen ja yhteistyön voimannäyte                                   

Ideointi lanitapahtuman järjestämisestä syntyi Kuopion Kriisikeskuksen hallinnoiman Pelituki-hankkeen ja Kuopion Setlementti Puijola ry:n alaisen Herrax-hankkeen työntekijöiden pohtiessa, miten paljon pelimaailmassa aikaansa viettäviä nuoria aktivoitaisiin osallistumaan ryhmätoimintaan ja samalla avaamaan meille ammattilaisille pelaamisen kiehtovuutta. Pelaamisen moninaisia ulottuvuuksia haluttiin nostaa esiin positiivisella tavalla. Lani-tapahtuman järjestäminen vaikutti hyvältä tavalta tuoda asiaa esiin myös Kuopiossa, koska isompia pelitapahtumia ei täällä ole. Herrax-hankkeella oli jo aiemmin ollut yhteistyösuunnitelmia Savon ammatti – ja aikuisopistossa toimivan TATU – tartu tutkintoon! – hankkeen kanssa, joten lani-ideaa tarjottiin SAKKY:n suuntaan TATU-hankkeen kautta.

Ajatusta opintoihin kytkettävästä lani-tapahtumasta, jossa opiskelijat olisivat keskeisimpiä toimijoita, pidettiin SAKKY:ssa heti hyvänä: tapahtumassa on potentiaalia vuosittaiseen, laajaan yhteistyöhön perustuvaan tilaisuuteen.  Tapahtuman luonteesta johtuen, siihen on helppo liittää monenlaisia käytännön yhteistyömahdollisuuksia niin oppilaitosten sisällä, niiden välillä kuin oppilaitosten ulkopuolisten toimijoidenkin sekä työelämän suuntaan.

Näin syntyi Kuopio Gyomizu’ Stage – lanitapahtuma, joka on oiva estradi paitsi oppilaitosten yhteistyölle, myös hieno tilaisuus markkinoida ja tuoda ansaitusti esille paikallista korkeatasoista ammatillista opetusta ja ajanhermolla elävää opiskelutarjontaa. Opiskelijoille se antaa tilaisuuden näyttää osaamistaan työelämän edustajille ja pelaaminen näyttäytyy tapahtuman kautta myös sosiaalisena, yhteisöllisenä tapahtumana. Gyomizu’ Stage LAN on osa Kuopion kaupungin supersyysloma-tapahtumakokonaisuutta.

Tapahtuma alkaa perjantaina 11.10 klo 15.00 ja loppuu lauantaina 12.10 klo 16.00 Savonia AMK:n Opistotien kampuksen urheilusalissa. Tapahtuma on suunnattu yli 15 -vuotiaille. Paikalla on mahdollista haastatella järjestelyihin osallistuneita nuoria ja muita toimijoita.

Lisätietoa tapahtumasta löydät verkkosivuiltamme www.gyostage.fi sekä juhapekka.tams@puijola.net, tuomo.natunen@sakky.fi ja hannu.halonen@sakky.fi

Tervetuloa!

Mainokset
Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s