NäytönPaikka-nettipalvelun käyttöönottokoulutus

Nuorten asunnottomuuden ennaltaehkäisyhanke ja TATU – Tartu Tutkintoon -hanke järjestävät NäytönPaikka-nettipalvelun käyttöönottokoulutuksen Kuopiossa 1.10.2013 klo 12.00 – 14.00 Savon ammatti- ja aikuisopiston auditoriossa osoitteessa Presidentinkatu 3. Kouluttajina toimivat NäytönPaikka ry:n Oma Elämä Näkyväksi -projektin projektinjohtaja Miikka Ringman ja projektikoordinaattori Panu Isotalo. Koulutuksessa tutustutaan NäytönPaikka-nettipalveluun sisältyviin työkaluihin, kuten elämäntilannekartoitukseen, aikajanaan ja verkostokarttaan asiakaslähtöisen syrjäytymisen vastaisen työn tueksi.

NäytönPaikka ry on kehittänyt nuorten kanssa työskenteleville tahoille työkalun, jonka avulla nuori voi tehdä omaa elämäänsä näkyväksi tukiverkostolleen. NäytönPaikka-nettipalvelu on käytössä ympäri Suomen mm. työllistymis-, nuoriso-, koulutus-, päihde-, asumis- ja mielenterveyspalveluissa.

Koulutus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen oheisen linkin kautta. https://www.webropolsurveys.com/S/12947C52F1AD6585.par

Lisätietoja koulutuksen käytännön toteutuksesta antavat Seija Kärki, p. 044 785 4842 seija.karki@sakky.fi tai Hilkka Mäkinen, p. 040 840 6203.
NäytönPaikka-nettipalvelusta lisätietoja antavat kouluttajat Miikka Ringman, p.
050 5119 179 miikka.ringman@wlanmail.com tai Panu Isotalo, p. 050 4300 315 naytonpaikka@wlanmail.com

Tervetuloa!

Mainokset
Kategoria(t): Tapahtumat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s